Daawo: Sida loo bahdilay mid ka mid ah darawalada basaska ee madoow

8
SHARE

Videowga aad halkaan ka arkaysaan waxa uu muujinayaa darawal madoow ah oo ka mid ah shaqaalaha basaska ka wada magaalada Göteborg oo ay bahdilayaan shaqaalaha tikidhiada kontoroola. Darawalka ayaa markii uu shaqada ka soo baxay waxa uu soo raacay isla baskii uu wadday isagoo markii ay u soo fuleen shaqaalaha tikidhada ay waydiiyeen in uu tikitkiisa soo bandhigo.

Waxa uu u sheegay in uu hada shaqada ka baxay oo baska uu isaga waday balse baska ayay kala degeen iyagoo dhulka caloosha u dhigay isla markaana gacmaha ka xiray. Dad goobjoogayaal ah ayaa sheegay in uusan darawalka wax dagaal ah iyo dhibaato kale uusan samayn, iyagoo shaqaalaha aad videowga ka arkayso iyaga oo ku qaylinayo qaarna ay ku qoslayaan.

 

En busschaufför bli utsatt för våldsam rasism av väktare!

Busschauffören blir brutalt nedbrottad av biljettkontrollanterna.Orsaken: Han saknade biljett.– Vill du behålla ditt jobb? skriker en väktare efter att mannen blivit handbojad.Busschauffören satt på bussen på väg hem från jobbet i Göteborg vid 20-tiden i går kväll när biljettkontrollanterna från Västtrafik kom fram och krävde färdbevis. När han inte kunde uppvisa det slutade dagen på marken i handbojor.Enligt ett vittne på bussen sade chauffören till kontrollanterna att han själv var förare och precis avslutat sitt elvatimmarspass.– Han var inte våldsam tillbaka och gjorde inte motstånd, absolut inte. Då gapar de här kontrollanterna rakt i ansiktet på honom: "Du måste ha färdbevis, det fattar du väl!"Ingenting kan rättfärdiga väktarnas dåliga beteende. Många ögonvittnen skriver på sociala medier att det handlar om ren rasism. Dela vidare och visa att du inte accepterar rasismm och att vi alla har rätten att behandlas med värdighet. Sprid..

Posted by ALLT OM ISLAM on Saturday, May 30, 2015


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here